A mi TWX® Auto Exterior formula csapatunk kifejlesztette azt az egyszerű, otthon használható autóápolási terméket, mely vízmentes tisztító technológiát alkalmaz és nedvesítőszereket, hogy gyengéden, biztonságosan és hatékonyan távolítsa el a koszt, a zsírokat és szennyeződéseket, tisztán, szigetelten és védelemmel ellátva hagyva autója felületét minden egyes alkalommal.

AHOGYAN ITT IS LÁTHATTA

JÓVÁHAGYVA!

AZ IPARI SZAKEMBEREK ÁLTAL

TWX® Auto Exterior laboratóriumban került kifejlesztésre és professzionális autóápolási szakemberek tesztelték világszerte. Nincs még egy másik olyan termék, amely valóban tisztít, ragyogást, szigetelést és védelmet biztosít egy időben. A TWX® Auto Exterior ezt teszi!

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK

ÖNHÖZ HASONLÓ AUTÓIMÁDÓKTÓL!

Varga László Én a teherautómon használtam, ami sok sarat lát és sok nehezen járható úton megy keresztül, igazán simává tette a felületét és nagyon egyszerű volt vele a tisztítás, még csak egy apró karcolást sem hagyott ott, amiket a faágak okoztak, én igazán szeretem ezt a terméket.:)
Tetszik · Válasz · 1 órája
43
Müller György Ez pont az, amit kerestem. A 2016-os fekete BMW-t egy új szintre emelte. Ahogy elindulok vele nem győzik dicsérni. Az illata is jó. Semmi rosszat nem tudok mondani a TWX® Auto Exterior-ről. Ki fogom próbálni más termékeiket is. Köszönöm ezt a kiváló terméket.
Tetszik · Válasz · 3 órája
134
Vörös Gergő Én először waxot használtam, hogy összehasonlítsam és úgy vittem fel rá a TWX® Auto Exteriort. Sokkal simább és fényesebb volt utána. Nedves ruhával használva száraz felületen a termék sokáig bírja.
Tetszik · Válasz · 1 napja
37

MI A TITKA

A TWX® Auto Exterior-NEK?

Egy új polimer formulával vegyítettük vízmentes mosó és fényező gyors-spray-nket. Ezt az jelenti, hogy ön EGYETLEN kezeléssel mossa le, fényezi és képez bevonatot a járművén!

Rendelje meg a TWX® Auto Exterior-t ma!

Ön lehet akár profi autóápoló, vagy egyszerűen csak valaki, aki azt szeretné, ha az autója visszatükrözné, hogy ki a használója, a TWX® Auto Exterior tökéletes megoldást nyújt bárkinek, aki többet szeretne kapni a pénzéért.

Válasszon csomagot!

2 + 1 flakon ingyenesen
INGYENES KISZÁLLÍTÁS

1 flakon
+ 1700,- Ft SZÁLLÍTÁSI DÍJ

3 + 2 flakon ingyenesen
INGYENES KISZÁLLÍTÁS

5 csillagos vásárlói vélemények

Megtakarítás 11200,- Ft

11200,- Ft (50% KEDVEZMÉNY)

Normál ár: 22400,- Ft

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Mi azt szeretnénk, ha ön 100%-ig elégedett lenne mindazzal, amit a TWX Auto-nál vásárol. És ha ön nem teljesen elégedett a vásárlásával, akkor vásárlása teljes összegét visszafizetjük Önnek, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze annyit kérünk, hogy időben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és küldje vissza a terméket címünkre.

Kérdése van? Mi megválaszoljuk!

A TWX® Auto Exterior vízmentes autómosó, töltőalapozó és öblítés mentes védelmet biztosító polimer egyetlen egy gyors-spray-be csomagolva. A waxolás kevésbe erőteljes megoldás az ön autójának védelméhez. A legsokoldalúbb termék a piacon a TWX® Auto Exterior, ami sokkal többet ad annál, minthogy csak védelmet biztosítson az Ön járművének.

Egy emulgeálási folyamaton keresztül a TWX® Auto Exterior összetömöríti és kenhetővé teszi a koszt és a szennyeződéseket, elérve ezzel, hogy erőfeszítések nélkül lehessen őket eltávolítani. Amikor a kosz összetömörödött, egyszerűen nincs más választása, mint hozzáragadni a törlőkendőhöz a sima felület helyett.

A TWX® Auto Exterior speciálisan polimerek kombinációjából készült, hogy sima, ragyogó végeredményt adjon, és ezt a végeredményt megvédje a bogaraktól, a vízfoltoktól és az közúti szennyeződésektől. A hétköznapi viaszok és töltőalapozók nem nyújtják ugyanezt a védelmi szintet, és lemosódnak, vagy lekopnak néhány héten belül. A TWX® Auto Exterior tömít és véd hónapokon, nem heteken át.

Ha használata a leírásnak megfelelően történik, a TWX® Auto Exterior karcolások és foltok nélkül távolítja el a koszt a jármű felszínéről.

Nem, valójában az ön autójának fényezési hibáit tömíti és védettséget ad neki.

A bevonat általában akár 6 hónapig is tart, a környezeti hatásoktól függően. Napi vezetéshez azt javasoljuk, használja a terméket legalább havonta egyszer autója optimális védelme érdekében. Habár, ha ön fenn akarja tartani a legtökéletesebb ragyogást és védettséget, akkor a heti használat javasolt!

Ez az időjárási viszonyoktól függ és attól, hogy hol tárolja az autóját. Ha nedves időben nagy vízgyöngyök kezdenek formálódni, akkor valószínűleg önnek nem árt megismételni a kezelést.

Igen, használható közvetlen napsütésben. Habár, mi azt javasoljuk, hogy alkalmazza a kezelendő felülettel megegyező külső hőmérsékleten. Legjobb, ha hagyja a felületet lehűlni, mielőtt kezelni kezdené.

A termék hatékony védelmet nyújt bármilyen felületen erős UV sugárzás, légszennyeződés, bogár vagy madár okozta foltok és az utak szennyezettsége ellen. Teljesen nem fogja taszítani a port, a pollent, stb., de ezek egyszerűen letisztíthatóak lesznek vele.

Mindig meg kell próbálni! Ez tényleg attól függ, hogy mi okozta a nyomokat és, hogy azok mennyire mélyek…

Ön tudja arra használni a TWX® Auto Exterior, hogy eltüntesse vele a víznyomokat. Habár az erős vízfoltokat és a savas eső nyomait a legnehezebb eltüntetni és kell hozzájuk egy kis munka. Javasoljuk, hogy az első használat előtt távolítsa el az összes szennyeződést (azokat is, amelyeket nem a víz okozott) a felületről. A TWX® Auto Exterior megelőzi, hogy a kalcium, ami azokat a nagy csúnya vízfoltokat okozza, megülepedjen a fényezésen.

Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a legjobb autóápolási terméket a piacon, mely ráadásul még teljesen környezetbarát is. Mindegyik formulánk egészségre ártalmatlan és 100%-ban biológiailag lebomló. Ezen kívül nem tartalmaznak erős savakat, sem oldószereket és 100%-ig mentesek a folysavtól és a kénsavtól. Ami azt jelenti, hogy teljesen környezetbarát termékék, melyek akár a használt során a csatornába is kerülhetnek.